1

Onderwerp: SPOED! verse banaan met botercreme

Weten iemand of die combi lekker is, ik heb de bc al op smaak gebracht met banaan saroma.

Kan ik dit combineren met schijfjes verse banaan?

Iemand hier ervaring mee?

Tsaarina
There's a first for everything!

2

Re: SPOED! verse banaan met botercreme

Verse banaan word wel snel bruin.. Dus ik zou het persoonlijk niet doen..

3

Re: SPOED! verse banaan met botercreme

Ténzij je er wat citroensap overheen sprenkelt (denk erom: een klein beetje anders krijg je citroenbanaan :D), zodat het niet bruin wordt.....

4

Re: SPOED! verse banaan met botercreme

Bedankt voor jullie reacties!

Ik heb besloten het er toch maar niet op te wagen, de taart moet straks ook anderhalf met het openbaar vervoer, dus toch maar geen ricico's nemen dan.

Toch bedankt, probeer het met verse banaan wanneer ik een taartje maak voor mezelf.

Tsaarina
There's a first for everything!

5

Re: SPOED! verse banaan met botercreme

Er bestaat ook bananenjam? Misschien dat eens proberen?

Laat de moed niet zakken!
Met een appel en een ei kun je al bijna een taart bakken!!

6

Re: SPOED! verse banaan met botercreme

Heb je nu niets meer aan, maar ik doe regelmatig verse banaan bij botercreme van de mix. Ik gebruik patidess banaan voor de smaak en doe dan in petit fours een plakje banaan op de vulling leggen en in een taart doe ik kleine stukjes banaan door de creme roeren.
Wij vinden dit heel erg lekker en omdat de banaan in de creme tussen de biscuit lagen zit, bruint hij ook niet zo snel.
mjammieeeee

Mijn faceboekpagina met mijn taartjes
http://www.facebook.com/pages/Home-made … 1595328591