Onderwerp: Cakepops dippen in iets anders dan chocolade?
Begin deze week is er uit een voedselallergietest gekomen dat ik allergisch-of-overgevoelig-of hoe je het ook mag noemen- ben voor chocolade en cacao. Als echte chocoladeliefhebber ben ik hier natuurlijk helemaal niet blij mee (wel goed voor de lijn ). Geadviseerd is het langere tijd niet te eten en dan langzaam eens wat te proberen om te kijken hoe heftig ik er op reageer (er zijn nog andere dingen waar ik niet tegen kan, maar dan kan de mate ervan bekeken worden).
Nu maak ik nogal vaak macarons met chocoladeganachevulling en taarten met chocoladevulling maar dat is goed te vervangen, de slagroomtruffels maak ik jammergenoeg dan nog alleen maar even voor anderen maar nu had ik de volgende vraag:
Kun je cakepops ook in iets anders dippen dan in chocolade (en dan moet het natuurlijk wel een lekkere combi blijven). Ik kreeg als tip ze te bekleden met marsepein, maar daar ben ik zelf niet zo'n liefhebber van.
Iemand tips?
Neem ook eens een kijkje op mijn blog voor veel zoete (on)zin: www.zoetezinnen.nl