Onderwerp: Invriezen?
Hallo,
Ten eerste weet ik niet of ik in het goede topic zit maar zag even niet waar ik het anders moest plaatsen.
Mijn zoontje is over 1,5 week jarig en omdat er de avond voor de verjaardag al zoveel voorbereidingen te doen dat ik had gelezen dat je een compleet gedecoreerde en gevulde taart in kan vriezen.
Nu las ik ook dat je niet alle vullingen kunt invriezen.
Ik wil als vullingen maken: ( het is een stapeltaart)
-Room van mascarpone, slagroom en likuur.
-Mars mousse
-aardbeien met slagroom
-Chocolade mousse
Zijn deze villingen ook goed in te vriezen?
Ik weet nog niet wat ik ga gebruiken om te bekleden of fondant of marsepein. Ik heb een frosting sheet besteld met foto en wanneer zou ik die dan het beste op de taart kunnen doen?
mijn vriezer vriest echt heel hard, als ik er vlees uit haal dan is t na n dag vaak nog half bevroren. Wanneer kan ik hem er dan het beste uit halen?
En ik vind het moeilijk te geloven dat een taart uit de vriezer net zo lekker is dan een verse taart, graag jullie bevindingen daar over, en ook of de marsepein/fondant nog echt wel mooi blijft.
Het is mijn zoontje zn 1e verjaardag dus wil graag wel een mooie lekkere taart maar het zou echt wel heel goed uitkomen als ik heb van de week al zou kunnen maken.
Alvast bedankt!