1

Onderwerp: taart bakken

ik heb een opdracht gehad om een taart te maken voor iemnad
hoeveel dagen  van te voren kan je een taart met fondant bakken en creeren?
ik heb nl een dag voor dat die taart  af moet zijn geen tijd wel 2 dagen voor die tijd  ,maar dan is die toch niet meer lekker toch?

ik hoor graag reacties

2

Re: taart bakken

Je kunt de taart best een dag eerder maken, maar je moet dan wel rekening houden met de vulling.
Geen snel bederfelijke vulling gebruiken zoals (verse) slagroom of banketbakkersroom.

En uiteraard zorgen dat je de taart goed gekoeld houdt.

~ Never waste a good crisis... ~

3

Re: taart bakken

het wordt  aarbei bavarois en aarbei vlaaivulling  met toefjes
botercrememet mascaparone

dat moet wel kunnen toch?

4

Re: taart bakken

En anders maak je de taart en doet hem in de vriezer. en dan 24 uur voordat je hem moet afleveren in de koelkst laten ontdooien.
dan heb je gewoon nog een verse taart.

5

Re: taart bakken

ik dacht dat fondant niet in de vriezer kon ?
dat is mij gezegd

of kan het wel in de vriezer?

6

Re: taart bakken

Je kan je taart in de doos en dan in een plastic zak in de vriezer doen, dat is geen probleem voor de fondant.

'Pink isn't just a colour, it's an attitude'