Re: [HOW TO] Macarons
Heykes Ellen,
ik vervang altijd 30gr amandelpoeder door kokospoeder, dan behou je ook nog je fijne structuur en ook zeven hé.  Ik denk wel dat je ook macarons volledig kan maken met kokospoeder of ze dan nog zo fijn zijn... als je het héél fijn zeeft wel.  Ik maag ze ook vaak met hazelnootpoeder en dat lukt perfect  
 
Even een vraagje voor de expirimenteurs onder ons:
Als ik kokos wil toevoegen aan het recept, hoeveel amandelpoeder moet ik dan vervangen door hoeveel kokos?
Ik neem aan dat de kokos ook zo fijn als het amandelpoeder moet zijn omdat de macarons anders een andere structuur krijgen..?Kan ik ook al het amandelpoeder vervangen door kokos?
Ja dan zal 't wel geen macaron meer mogen heten maar ben benieuwd naar jullie ervaringen![]()
Volgens mij zijn 't 3 vragen geworden haha
 inderdaad Annick, dit zijn de macarons die ik heb gemaakt voor de meesterbakker  



 
 Ik vind ze er op zich wel mooi uitzien, ze zijn alleen niet echt gerezen, ik heb ze zeker 50 minuten 'laten rusten' voor ik ze in de oven heb gestoken. Ik heb ze misschien wel een beetje te dicht bij elkaar gespoten op het bakpapier  
 Ze hebben wel een mooi 'voetje' gekregen vind ik.
 

  )