Onderwerp: alternatief voor fondant/marsepein dat ook in de diepvries mag ?
Hallo allemaal,
ik heb gisteren een paar testtaartjes voor mijn trouwfeest gemaakt. Een paar in de vriezer om te testen of de vullingen het houden.
Maar, al mijn provers vonden dat de fondant toch véél te zoet was Ik vind dat persoonlijk ook, maar welk alternatief is er dan ? Marsepein vind ik al net zo zoet, dus dat lukt ook niet. Normaal maak ik altijd zelf mijn MMF, maar nu wil ik daar geen tijd aan besteden ('t gaat ook om een stapeltaart voor zo'n 120 man dus ...)
Ik rol de fondant nu zo dun mogelijk uit, ik zal hem voor d-day trouwens veel dikker moeten laten want je zag er gisteren een hoop bobbels door en hij scheurde ook bij de hoeken.
Zou botercrème een alternatief zijn ? Gewoon de hele taart insmeren ermee en het dan wat 'rustiek' maken ? Is dat dan tegen invriezen bestand ?
Ik heb nog een paar maand om te testen, dus laat de ideeën maar komen
Vanessa