Onderwerp: Taart hard?
Hallo,
Ik heb van de week een taart gemaakt. Heb het recept hier op de site gebruikt voor basisbiscuit. Hij is niet goed gerezen want kwam er heel laag uit. Geen probleem, heb hem maar 1x door midden gesneden en gevuld met laagje jam en daarop bastonge botercreme. Afgesmeerd met een botercreme die bij recepten staat, speciaal voor afsmeren.
10 minuten in de koelkast gezet, daarna fondant erop gedaan en versierd. Terug in de koelkast gezet voor een paar uur.
Na een paar uur ging ik hem aansnijden en zodra ik mn vork erin zette merkte ik dat de bovenste laag cake erg hard is, maar de onderste niet. Dacht dus miss is hij bevroren en heb hem een hele nacht op kamertemperatuur gelaten, maar hij werd niet zacht.
Hoe ik hem heb afgedekt? Op een bord met een grote emmer eroverheen. Had geen taartdoos in huis.
Nu is mn vraag, wat heb ik fout gedaan?