Onderwerp: Vulling van vettige slagroom
Ik wil graag een taart maken met vettige slagroom vulling, maar hoelang kan ik deze bewaren in de koelkast? Kan ik de taart dan vrijdag al maken en bewaren tot zondag? Afwerking is marsepein.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Vulling van vettige slagroom
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik wil graag een taart maken met vettige slagroom vulling, maar hoelang kan ik deze bewaren in de koelkast? Kan ik de taart dan vrijdag al maken en bewaren tot zondag? Afwerking is marsepein.
Ik zou hem niet langer dan een dag vantevoren maken i.v.m. de slagroom.
Ennuh.. welkom!
Dank je wel mieperdepiep voor je reactie en je welkom. Ik ga je advies zeker opvolgen.
kan wel hoor
wij eten een restje van een taart met slagroomvulling weleens 4 dagen later, geen probleem hoor (al zal ik dat nooit hardop aan iemand aanraden
)
enneuh... vettige slagroom klinkt een beetje
het wordt aangevette slagroom genoemd
kan wel hoor
![]()
wij eten een restje van een taart met slagroomvulling weleens 4 dagen later, geen probleem hoor(al zal ik dat nooit hardop aan iemand aanraden
)
enneuh... vettige slagroom klinkt een beetje
![]()
het wordt aangevette slagroom genoemd
het kan hoor maar zou het niet aanraden. soms kan je geluk hebben dat het goed gaat , maar niet altijd. Maar als het voor jezelf is, dan staat iedereen vrij het risico te nemen. als het voor iemand anders was zou ik het niet doen.
precies
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Vulling van vettige slagroom
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.