Onderwerp: Inspired by Michelle planning?
Hey Dames,
Nou heb net alle 3 de filmpjes maar weer bekeken en wil even bij jullie checken of dit ook echt de planning is, ook qua tijd...
dag 1: ganache maken in de magnetron. Doorgaan tot juiste consistentie en dan op kamertemp laten komen, afdekken en een nacht in de koeling
dag2: ganache op kamertemperatuur laten komen, doorroeren en eventueel iets opwarmen als nodig. Nu de taart afsmeren, even in de koeling, weer afsmeren en als je revreden bent de taart bevochtigen voor een korstje en weer in de koeling zetten tot de volgende dag.
dag 3: afgesmeerde taart licht inkwasten met kokend water. Daarna de fondant uitrollen (deze volgorde was erg belangrijk?) en dan taart bekleden. Smootheren en klaar!
Moet dit echt 3 dagen duren? Hoe is jullie planning?
En hoe doen jullie dat met het onderboard? Ik heb een edge scraper, maar zetten jullie de taart ook op een groter onderboard of smeren jullie op gevoel?