Onderwerp: Vulling en invriezen!!
Hai allemaal..
Ik heb een aantal vraagjes.. Ik wil van de week een moederdag taart maken en ben ik op zoek naar lekkere en makkelijke vulling.
Ik heb van de week een taart gemaakt en de vulling gedaan met gewoon AH aardbeienkwark met botercreme rondom en bovenop. Opzich erg lekker alleen is de cake een beetje nattig en korrelig geworden.. Heeft iemand hier tips voor en weet iemand hoe dit kan?
En kan ik dat ook met kant en klare chocolademousse maken? Of is iets van chocopasta dan lekkerder.. Ik heb niet zo veel tijd dus wil het graag simpel houden.. Heb wel een pakje kleine nootjes wat ik door de vulling heen wil doen.
Morgen ga ik de cake biscuitmix al vast maken en wil het vrijdag of zaterdag avond gaan vullen en bekleden. Hoe kan ik dit het beste doen? Moet ik de cake invriezen in een afgesloten zak? En kan ik als ik het gevuld en bekleed heb dan in de koelkast bewaren? En zo ja hoelang kan dat?
Verder iemand nog tips voor leuke decoraties??
Alvast bedankt!!
Ps. ik ga het bekleden met gele fondant en heb witte en lichtblauwe fondant voor decoratie!