Onderwerp: taart invriezen
Ik ga nu een taart maken,die ik zaterdag wil bekleden.
Moet ik hem vandaag bakken en vullen en dan invriezen,of moet ik hem ook afsmeren?
Groetjes manuela
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » taart invriezen
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik ga nu een taart maken,die ik zaterdag wil bekleden.
Moet ik hem vandaag bakken en vullen en dan invriezen,of moet ik hem ook afsmeren?
Groetjes manuela
ik zou em nu nog niet gaan vullen hoor...als je deze dan in de vriezer doet en je laat hem dan ontdooien word de vulling waterig en je taart vochtig/nat.
dus alleen de cake invriezen en zaterdag vullen en decoreren?
en kan ik de vulling ook alvast apart invriezen?
dat ik ze zaterdag samen ontdooi en decoreer en zondag op kan eten?
dus alleen de cake invriezen en zaterdag vullen en decoreren?
ja klopt...afhankelijk van de vulling zou je die ook al kunnen maken en invriezen....btw zou ik ze vrijdag in de avond al uit de vriezer halen zodat de vulling in de koelkast kan ontdooien en de taart gewoon op tafel of de aanrecht
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » taart invriezen
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.