1

Onderwerp: taart invriezen

Ik ga nu een taart maken,die ik zaterdag wil bekleden.
Moet ik hem vandaag bakken en vullen en dan invriezen,of moet ik hem ook afsmeren?
Groetjes manuela

2

Re: taart invriezen

ik zou em nu nog niet gaan vullen hoor...als je deze dan in de vriezer doet en je laat hem dan ontdooien word de vulling waterig en je taart  vochtig/nat.

3

Re: taart invriezen

dus alleen de cake invriezen en zaterdag vullen en decoreren?

4

Re: taart invriezen

en kan ik de vulling ook alvast apart invriezen?
dat ik ze zaterdag samen ontdooi en decoreer en zondag op kan eten?

5 Laatst bewerkt door LilT84 (03-05-2012 14:25)

Re: taart invriezen

maantje76 schreef:

dus alleen de cake invriezen en zaterdag vullen en decoreren?

ja klopt...afhankelijk van de vulling zou je die ook al kunnen maken en invriezen....btw zou ik ze vrijdag in de avond al uit de vriezer halen zodat de vulling in de koelkast kan ontdooien en de taart gewoon op tafel of de aanrecht