1

Onderwerp: cake pops

Net cake pops gemaakt met de hand. Heb er een aantal gemaakt met mascarpone, 1 deel mascarpone en 1 deel biscuitkruimels, daaromheen candy melts. De andere heb ik gemaakt met biscuitkruimels en botercreme  van de mix met saroma bananensmaakt, daaromheen choco met bananensmaak, verhouding ongeveer 80-20. Ze smaakte beide erg goed, maar vind het van de "meelballen". Heb ik de verhouding niet goed gedaan? Hoe kan ik het wat minder harder maken zodat het niet van die "meelballen" zijn?

2

Re: cake pops

Niemand die een goede verhouding weet?

3

Re: cake pops

Er is niet echt een vaste verhouding

Toen ik ze nog  op de hand draaide deed ik er net voldoende botercreme of monchou door heen zodat de cake bleef plakken.. maar een compacte massa zal het altijd zijn..

Deleukstetaartenshop Almere, verkozen tot leukste winkel van Almere en van Flevoland!