En dextrose kan van tarwe zijn gemaakt. Dit kunnen de gevoelige mensen ook niet hebben. ( en zo te lezen is dat hier het geval).
Kokosnoot of klapper is eigenlijk geen noot maar een steenvrucht van de kokospalm
Van de site natuurdietisten:
Producten met een hoog fructosegehalte zijn:
• Fruit, compote, marmelade, gedroogd fruit, vruchtensap
• Repen of koekjes met gedroogd fruit
• Kokosnoot, kokosmelk
• Honing
• Frisdrank
• Diksap
• Sportdranken
• Bier, wijn (vooral de zoete soorten)
• Sauzen; zoetzure suas , barbecuesaus, ketchup, chutney, etc.
• Sommige bouillonblokjes, sommige ontbijtgranen
• Medicatie (vooral die op siroop basis)
• Maissiroop HFCS toegevoegd aan frisdranken, bakkerproducten, etc.
Dus we kunnen kokosnoot ook vergeten maar nu vanwege de fructose
Ik bak en kook, gluten en tarwevrij