Hallo allemaal!
Ik ben nog niet zo lang op dit forum, maar bak al geruime tijd bescuitdeeg. Ik gebruik ook het dit recept. Ik heb m alleen iets aangepast:
1 ei
25 gram suiker
30 gram bloem (half gewoone, half zelfrijzende (dan komt hij ook mooi omhoog))
Ik krijg hier hele mooie hoge taarten mee, die niet zoet zijn.
Voor degene die het originele recept aan willen houden en een hogere taart willen, kunnen het beste 1 eiwit gebruiken. Het eigeel zorg ervoor dat het zwaarder geheel word, dus dat het niet verder omhoog zal komen.
Voor degene waarbij de taart inzakt, kan het 2 oorzaken hebben: 1 - te kort gemixt. Meer eieren betekend ook langer mixen! Niet 10 minuten, meer eerder 20 minuten, aux bain marie. 2- een te hoge temperatuur gebruikt tijdens hey bakken. Niet iedere oven is hetzelfde, dus ga niet altijd op de temperaturen af die andere gebruiken.
Ik hoop dat ik hiermee niet te betweterig overkom! en ik hoop dat jullie hier wat aan hebben.
Heel veel succes met bakken!