Onderwerp: Botercreme en taartcreme... ?!
Hallo,
Even een snelle voorstelling.
Ik ben King Bowser, een man (ja een man!) van 29 jaar jong en verslaafd aan taart, koek, cakejes etc maken.
Regelmatig sta ik in de keuken lekkers te bereiden.
Ik ben net nieuw en heb me eigenlijk alleen aangemeld omdat ik een brandende vraag heb!
Zelf kom ik er niet uit en niemand die ik ken kan mij de informatie geven die ik zoek.
Hoewel ik hier nog wel even blijf rondhuizen, want het is best een intressante site.
Naar de vraag dan maar.
Afgelopen zaterdag heb ik een drie lagen taart gemaakt uit een boek die ik heb (de bak encyclopedie).
Daarin stond dat ik 'taartcreme poeder' moest gebruiken.
Nu woon ik in een simpel dorp waar niets te krijgen is, dus moest ik een dorp verderop kijken waar toevallig een tijdje geleden een (zeer klein) winkeltje is geopend.
Ik heb mijn moeder d'r op uit gestuurd, en zij kwam terug met botercreme poeder.
Dit zou volgens de vrouw uit het taart winkeltje een beetje hetzelfde zijn.
Volgens mij zijn dit twee verschillende dingen!
Nu is dus mijn vraag, is botercreme poeder hetzelfde als taartcreme poeder ?
Of een goeie vervanger voor elkaar e.d ?
Want ik heb van dat soort dingen niet zo veel verstand.
Bij voorbaat dank.