Ik ben geen expert, maar ik heb al wel wat verschillende macarons op, zowel zelf gemaakt als gekocht. Nog niet van een echte Franse patissier, maar goed 
Ze moeten dus krokant zijn aan de buitenkant, maar je bijt er heel snel door. De buitenkant smelt eigenlijk direct in je mond. En binnenin is het chewy, zo'n beetje als eiwitschuimpjes of geroosterde marshmallows.
De smaak van de macaron zelf is suikerig met lichte amandelsmaak (van een neutrale macaron toch).
Het is vooral de vulling de eigenlijke smaak van het koekje geeft, of als je nog smaakmakers toevoegde aan het beslag zelf.
Voilà, dat is dus mijn ervaring met een macaron 
Ik vind het vooral heerlijke koekjes omdat ik een tarwe-intolerantie heb, en bij deze dus geen tarwe aan te pas komt 
Een dag zonder iets nieuws geleerd te hebben, is een dag niet geleefd!
Brengen jullie ook eens een bezoekje aan mijn blogspot:
www.cakechiqueboutique.blogspot.com