Onderwerp: help!! Ik kan het ineens niet meer.........
Ik snap er geen bal van, ik bak al jaren, altijd prachtige kapsels, en ineens gaan ze allemaal aan de lopende band fout!!!! En ik heb geen idee hoe dat komt, het lijkt wel of het deeg teveel lucht heeft of is ineens de oven te heet???? Kijk maar, toen het beslag in de vorm ging was hij bijna vol en de eerste 20 minuten op 110 graden was hij nog hoger geworden en na de tweede 20 minuten op 120 graden zag ik dit.........deze is nog erger als die van afgelopen week, en die was al niks, ook in het midden helemaal ingezakt, ik snap er echt helemaal niks meer van! Het enige wat anders zou kunnen zijn is dat ik een nieuwe handmixer heb, van Philips, gaat supersnel, maar ik heb eigenlijk al meer kapsels gebakken met deze mixer en die gingen wel goed. En hij is nu zeker gezakt tot de helft.
Zo ziet hij er dus uit nu; 
Is er iemand die enig idee heeft?? Kost me dus al 16 eieren (8 per beslag, het is de 22 cm bakpan van Wilton) EN een opdracht waar ik nu buikpijn van krijg........Alvast bedankt!
groetjes,
Marjolein
Ik snap ook inderdaad gewoon niet dat ze tot twee weken geleden nog prima gingen, zelfde taart, zelfde beslag, zelfde oven, zelfde bakvorm.
Maar dan nog, deed ik het al jaren zo en het gin gewoon jaren goed! Mijn moeder is nu aan het bakken, ik hou jullie op de hoogte.
Gaat toch echt perfect bij mij.
), nooit last van mislukte biscuits of wat dan ook hoor