ik heb pas mijn eerste taartje gemaakt bij een workshop, vind het echt te gek!!!
door een operatie ben ik nu gedwongen op de bank met mijn laptop te liggen, waardoor ik me perfect in heb kunnen lezen in alles wat met taartjes te maken heeft.. geluk bij een ongeluk dus hihihi...
nu ga ik komende zondag met een paar dames aan tafel zitten om echt aan de slag te gaan en ik zat ook aan iets met oreo koekjes te denken.
ik heb hetvolgende bedacht:
1 laag bananenbavroise
1 laag slagroom met oreokoekjes grof verkruimeld.
afsmeren met botercreme met wittechocolade smaak.
zou dat een idee kunnen zijn???
en even een vraagje voor mij dan tussendoor, welke slagroom kan ik het beste gebruiken en moet daar klopklop of klopfix doorheen?
of moet ik de biscuit eerst van te voren moet iets besprenkelen?
ben zo bang dat de slagroom slap wordt. heb wel ergens gelezen dat het belangrijk is zo koud mogelijk werken.
bij amaretto denk ik zelf aan kersen of idd abrikozen
succes
en ik hoop dat jullie ook op mijn vraag antwoord kunnen/willen geven. 