Onderwerp: Hellup, taart ingestort, hoe volgende keer voorkomen??
Ik hoor net dat mijn communietaart ingezakt was....

Weet iemand waar dit aan heeft kunnen liggen?
Biscuit van 25 en 20 gestapeld.
Vullingen; laag chocoladesaus, slagroom met mokkaschuim en de andere laag slagroom.
De andere taart; aardbeiensaus, slagroom en vruchtenroom.
Als dowels 5 lollystokjes gebruikt (1 in t midden en 4 er omheen, ze waren niet verbogen of geknakt na het instorten..) en een cakedrum van 10 mm.
daarop een taartkarton en daarop de taart van 20 cm.....
Vervoerd door de klant in de auto en opgeslagen in een koelcel. Toen die 's morgens daaruit gehaald werd was ie verschoven en ingezakt....
Owww....Ik baal zo en wil dit uiteraard volgende keer voorkomen.
HELLUUUUP!!! 
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten
waar had je precies de cakdrum van 10 mmm? Want wat ik op de foto zie als onderplaat lijkt veel dunner 
)
