1

Onderwerp: Help

Ik wil voor een verjaardag een regenboog taart maken maar ik heb geen idee of dit erg moeilijk is want ik ben bang dat het mislukt :$ Ik wil heb dan graag vullen met citroenbavarois maar kan je hem daarmee ook afsmeren?
Groetjes Nicole

2

Re: Help

Als je hem nog wilt bekleden is bavarois te vochtig, de fondant/marsepein lost dan op en zo krijg je lelijke plekken aan de buitenkant.

3

Re: Help

SugaHolic schreef:

Als je hem nog wilt bekleden is bavarois te vochtig, de fondant/marsepein lost dan op en zo krijg je lelijke plekken aan de buitenkant.

Waarmee kan ik hem het beste afsmeren dan?

4

Re: Help

Onder fondant en marsepein kun je het beste iets gebruiken wat geen of weinig vocht bevat en veel vet. Dat vet wordt ook mooi hard in de koelkast zodat de vorm mooi strak blijft. Je kunt botercreme gebruiken van 50/50 roomboter/poedersuiker.

5

Re: Help

Okee dankjewel

6

Re: Help

Ik heb dan nog wel veel bavarois over, kan ik die invriezen/bewaren?

7

Re: Help

Ja hoor, bavarois kan in de vriezer. Bij het ontdooien kan er wat vocht uit de bavarois lopen, dus wel even afgieten voor je het weer gebruikt.

8

Re: Help

of gewoon doorkloppen; vocht wordt dan zo weer opgenomen  :Y  ;)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

9

Re: Help

:thumb: Mijn vraag is beantwoord.

Zou deze dan ook in de lijst geplaatst kunnen worden? Ik had daar ook al geken maar kon het er niet in vinden.