1

Onderwerp: topsy turvy

Ik moet over 2 weken 2 topsy turvy's maken.. allemaal leuk, maar 1 daarvan moet met chocoladecake.. Dit wordt mijn 1e avontuur betreft topsy's, dus wie kan me wegwijs maken, wat voor soort, kan slagroom als vulling, of toch liever botercreme of banketbakkersroom?

Ik wacht met smart op jullie tips

(ohja, sorry als dit topic dubbel is, ben nog niet erg bekent op deze site :o

2

Re: topsy turvy

Sorry, ik kan je niet helpen. Wel ga ik je melden zodat je topic verplaatst worden naar de juiste rubriek. Daar krijg je wellicht wel nuttige reacties  :)

Laat de moed niet zakken!
Met een appel en een ei kun je al bijna een taart bakken!!

Re: topsy turvy

sorry sorry, er zijn er ook zoveel haha bedankt!

4 Laatst bewerkt door Carien (05-04-2012 12:59)

Re: topsy turvy

dit is de show rubriek en er is nog niks te showen  :+  ;)

Zal effe zoeken voor je :Y


Edit: lees je vraag nu nog eens en je vraagt over vulling, niet over snijden (sorry, fout gelezen/gedacht :grr:  :o ).

Ik heb van de week een schuine gemaakt van biscuit, gevuld met mousse, ging goed (http://www.deleukstetaarten.nl/forum/viewtopic.php?id=190566 ). Was voor mij een test, omdat ik het straks in het echie moet doen. Misschien een idee voor jou om dat ook te doen?
Een cake met mousse/crème vullen is wel heel zwaar....,  :think: misschien met een laagje (kersen)jam en een laagje knapperige chocola?

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

Re: topsy turvy

zodra ze klaar zijn zit ik hier dus goed

6

Re: topsy turvy

:Y  (ik heb ge-edit in m'n vorige bericht ;) )

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

Re: topsy turvy

hoe kan je een topsy turvy het best maken?
Met bisquit of toch liever cake?

En voor de vulling slagroom of banketbakkersroom of botercreme?

En heeft iemand een tip hoe ik een lekkere chocoladecake-of bisquit kan maken?

8

Re: topsy turvy

De moderatoren verplaatsen je andere topic vanzelf (duurt soms effe, zijn net mensen, hebben het af en toe druk ;) ).

Ik zal je effe melden, dan voegen ze je topics samen straks :Y


Vwb chocoladebiscuit:
Quote  O-) : de lekkerste chocobiscuit krijg je door 1/3 van het droge mix-gewicht aan gesmolten ( en afgekoelde!) chocolade toe te voegen , tijdens de laatste 2 (langzame) minuten.
( Plus een extra eitje - 2 bij een 30X30 kapsel- tegen het uitdrogen)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

Re: topsy turvy

sorry ben erg ongeduldig!!!
en die bisquit is niet te fluffy voor een 3laags topsy? ik bedoel, de boel zakt dan niet in?

10

Re: topsy turvy

niet bij die taart van mij :nooo  ;)  Was wel lastig, maar het ging (zie dat topic van de link ;) .
Ik weet dat er mensen zijn die een biscuit topsy gestapeld hebben, dus moet kunnen (wel de recht stapelen manier gebruiken begreep ik).

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

11

Re: topsy turvy

Annemiekvroone schreef:

sorry sorry, er zijn er ook zoveel haha bedankt!

Even de titels en omschrijvingen lezen op de index, dan wordt al héél veel duidelijk :)

[MOVE] --> Bakken & Vullen

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

12

Re: topsy turvy

Annemiekvroone schreef:

sorry ben erg ongeduldig!!!

Ja :)

Zal je topics samenvoegen.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag