Onderwerp: Helppp! Mijn taart blijft Nat!
Hallo iedereen,
Ik probeer al een tijdje taart te bakken in een 25 diameter bakblik. Ik maar zoals normaal taart met bloem, eiren etc... Als ik dezelfde ingredienten gebruik om cupcakes te maken, heb ik geen probleem. Mijn cupcakes die smaken heerlijk. Op het moment dat ik het naar een grote hoeveelheid schakelt blijft mijn taart altijd nat van binnen. Aan het buitenkant blijft het zacht en veerachtig. Als ik een prikker erin steekt komt het droog uit, maar als ik het gaat snijden komt de teleurstelling. De smaakt goed en alles. Ik bak mijn taarten op 175 grade celcius en ik heb een hetelucht oven. Het is alleen met dit soort taart want met biscuitbeslag heb ik geen probleem.
Kan iemand mij helpen? Wat doe ik eigenlijk fout? Hoe voorkom ik dat mijn taart nat van binnen blijft?
Hellupppppppp!
Alvast dank voor de tips!
Groetjes,
Ludinaira