Onderwerp: toch vraag ik me dit al een hele tijd af..
waar komt het verhaal toch vandaan dat je alleen maar af kunt smeren met 1:1 boter crème.???
ik gebruik nu al behoorlijk wat jaren de mix en die maak ik aan met houdbare yoghurtdrank en basterd suiker en gezeefde jam en dus boter... (en echt langer dan een uur laat staan voor dat ik de boter erin doe..)en nog nooit is dat een probleem geweest. bij warm weer, met verschillende vullingen etc..
elke keer lees ik hier weer dat je echt niet af moet smeren met de mix, dat ik me toch echt af vraag of er nog meer mensen afsmeren met de mix waarbij dat ook altijd goed gaat.. Het lijkt me namelijk zo veel lekkerder dan een hap boter in je mond.. (nou, lust ik ook geen boter, dus dat speelt natuurlijk een grote rol.. )
en tegelijkertijd is het ook even het in het zonnetje zetten van de mix, want het is zo aangemaakt erg lekker en werkt perfect...
dat water en fondant/ marsepein niet samen gaan weet ik... dus dat is niet wat ik me afvraag.....
www.pleppestaarten.nl