1

Onderwerp: witte chocoladepasta

Ik lees weleens dat je kan afsmeren met witte chocoladepasta kan je hem dan ook nog met marsepein bekleden.
En een dijkje maken kan dat ook of is dat beter met botercreme

2

Re: witte chocoladepasta

Ik smeer regelmatig af met witte chocopasta en je kunt hem rustig met marsepein/fondant bekleden maar een dijkje lijkt me iets teveel van het goede  :s

3

Re: witte chocoladepasta

Ik lees ook even mee. Ik heb het 1x geprobeerd maar trok mijn hele kapsel stuk. Volgende keer even in de magnetron denk ik?
En gaat je marsepein niet smelten?

Groetjes, Monica

4

Re: witte chocoladepasta

Ik heb laatst een taart gevuld en afgesmeerd met pure chocoladepasta. Dit lukte prima en idd chocopasta heel iets verwarmd, niet te warm want dan loopt het er zo af.

5

Re: witte chocoladepasta

Klopt. Ik doe het ook wel eens heeeeeel eventjes op 600 watt in de magnetron  :Y

6

Re: witte chocoladepasta

ik doe vaak een reep gesmolten witte chocolade door de botercrème 1:1. Smeert ie makkelijk, is ie wat steviger en het smaakt lekker.

het hart neemt waar wat het oog niet kan zien. ( www.taartdesign.nl)

Re: witte chocoladepasta

:9 Wat een goede ideeën!

Gr. Lies(beth)
Omdat er iedere dag wel iets te vieren valt is er dus altijd een reden voor TAART! www.zininTAART.com

8

Re: witte chocoladepasta

sil schreef:

ik doe vaak een reep gesmolten witte chocolade door de botercrème 1:1. Smeert ie makkelijk, is ie wat steviger en het smaakt lekker.

Die ga ik onthouden  :Y

Verdwalen in zoetigheid
www.hettaartenbos.nl voor al uw zoete creaties

9

Re: witte chocoladepasta

sil schreef:

ik doe vaak een reep gesmolten witte chocolade door de botercrème 1:1. Smeert ie makkelijk, is ie wat steviger en het smaakt lekker.

Hoeveel 1 : 1 heb je dan met hoeveel gram chocolade?

10

Re: witte chocoladepasta

Gewoon lekker veel choco anders proef je er niets van  :D

11

Re: witte chocoladepasta

Hier ook wel eens met chocopasta afgesmeerd. Inderdaad even heel kort in de magnetron (ik doe hem altijd maar 10-15 sec.)

12

Re: witte chocoladepasta

Kun je daarna gelijk bekleden met marsepein of moet het eerst nog in de koelkast? Heb net mijn biscuit gebakken en wil het morgen gaan bekleden. Groetjes, Lindsay :)

groetjes en veel bakplezier, Lindsay