1

Onderwerp: Aangevette slagroom

Aangezien ik altijd moeite heb om gewone slagroom stijf te houden, vraag ik me af of deze langer/beter stijf blijft....

Enjoy!

2

Re: Aangevette slagroom

rosajati schreef:

Aangezien ik altijd moeite heb om gewone slagroom stijf te houden, vraag ik me af of deze langer/beter stijf blijft....

Als je het recept gebruikt wat hier op het forum staat blijft het absoluut stevig.
succes ermee :)

3

Re: Aangevette slagroom

Zeker weten en het is heelerg lekker (vinden wij hier)
Ik gebruik zelfs nog iet meer mascarpone dan in het recept van hier omdat ik dat lekkerder vind.
Zelfs de dag erna nog goed stevig.

Mijn faceboekpagina met mijn taartjes
http://www.facebook.com/pages/Home-made … 1595328591

4

Re: Aangevette slagroom

Dank jullie wel!!! Dan gaat dat hem dus worden!


Heel stom, nog even een klein vraagje, blijft de slagroomsmaak wel aanwezig?

Enjoy!

5

Re: Aangevette slagroom

Vind ik wel, maar ik doe er juist meer mascarpone in omdat ik dat lekkerder vind en dan krijgt het uiteraard iets minder slagroom smaak.
Ik heb de eerste keer gewoon gedaan wat hier stond bij de recepten. Probeer uit en beslis of je meer mascarpone wil.
Smaken verschillen.

Mijn faceboekpagina met mijn taartjes
http://www.facebook.com/pages/Home-made … 1595328591

6

Re: Aangevette slagroom

Ik gebruik 1 : 1, dus gelijke delen mascarpone en slagroom zonder klopvast oid, blijft prima en goed te spuiten.

Christine.