Onderwerp: Aangevette slagroom
Aangezien ik altijd moeite heb om gewone slagroom stijf te houden, vraag ik me af of deze langer/beter stijf blijft....
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Aangevette slagroom
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Aangezien ik altijd moeite heb om gewone slagroom stijf te houden, vraag ik me af of deze langer/beter stijf blijft....
Aangezien ik altijd moeite heb om gewone slagroom stijf te houden, vraag ik me af of deze langer/beter stijf blijft....
Als je het recept gebruikt wat hier op het forum staat blijft het absoluut stevig.
succes ermee
Zeker weten en het is heelerg lekker (vinden wij hier)
Ik gebruik zelfs nog iet meer mascarpone dan in het recept van hier omdat ik dat lekkerder vind.
Zelfs de dag erna nog goed stevig.
Dank jullie wel!!! Dan gaat dat hem dus worden!
Heel stom, nog even een klein vraagje, blijft de slagroomsmaak wel aanwezig?
Vind ik wel, maar ik doe er juist meer mascarpone in omdat ik dat lekkerder vind en dan krijgt het uiteraard iets minder slagroom smaak.
Ik heb de eerste keer gewoon gedaan wat hier stond bij de recepten. Probeer uit en beslis of je meer mascarpone wil.
Smaken verschillen.
Ik gebruik 1 : 1, dus gelijke delen mascarpone en slagroom zonder klopvast oid, blijft prima en goed te spuiten.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Aangevette slagroom
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.