Onderwerp: Biscuits invriezen??
Ik heb net twee biscuits gebakken en heb een paar vragen over het invriezen, hoop dat jullie mij kunnen helpen
1. moeten de biscuits eerst helemaal afgekoeld/koud zijn?
2. hoe verpak ik ze het beste? in een plastic zak of een kartonnen doos (heb ik niet....)
3. hoe lang van te voren moeten de biscuits uit de vriezer om ze te kunnen snijden, vullen en bekleden? ik wil de taart vrijdagmiddag/avond helemaal af hebben, maar het is een heel project met allemaal toeters en bellen haha, dus ik wil het liefste donderdagavond vullen, afsmeren en bekleden en dan vrijdag decoreren en stapelen.
het wordt een stapel van vanille biscuit met 1 laag bonbonblocvulling en 1 laag aardbeienmousse, afgesmeerd met witte chocolade ganache en bekleed met marsepein en fondant. klinkt lekker, nu nog goed maken
ik hoop dat jullie tips hebben