1

Onderwerp: Vraagje over vulling

Hallo, ik ben met mijn eerste taart bezig ,( en al een zenuwinzinking nabij :o ) Ik wil 'm graag vullen met citroenkwarkmousse. Nou staat er in het  recept dat je aan het eind het mengsel moet laten staan tot het de juiste  dikte heeft om te smeren. Is dit in de koelkast of kan het ook daarbuiten?

groetjes Veroon(heb met account aanmaken de letters omgedraaid,hihi was foutje!

Mijn complimenten trouwens voor de prachtige taarten die ik langs zie komen! Echt helemaal geweldig!

Re: Vraagje over vulling

misschien handig als je het recept erbij zet, waarschijnlijk zijn er verschillende recepten nl.

maar als er slagroom ofzo doorzit zou ik hem in de koelkast bewaren

gr

3

Re: Vraagje over vulling

Ja sorry dom van me!
Ik bedoelde deze, http://www.deleukstetaarten.nl/recept/1 … arkmousse/

Iig bedankt!

4

Re: Vraagje over vulling

slagroom=koelkast :Y

laat je 'm straks wel zien O-)   enneuh, adem in, adem uit :)

succes :thumb:

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

5

Re: Vraagje over vulling

Haha,nou ik ga mijn best doen. De bodem is al half uit elkaar, dus of ik maak een nieuwe of ik ga "knippen en plakken"  hahah!  Maar een foto komt er zowiezo!