Dot schreef:maar dan nog lijkt het me, dat deze in de koelkast moet, omdat het slagroom is... maar ik weet het niet zeker, want ik ken het product niet.
Een andere oplossing is botercrème met slagroom-smaak.
Blue Band – Unilever
(http://www.unileverfoodsolutions.nl)
Koelvers
Hierbij de gegevens van dit product
Room is een belangrijk product in de professionele keuken. Het geeft een gerecht een volle, rijke smaak en de juiste textuur. Door de brede toepassing van room in de professionele keuken, is functionaliteit cruciaal. U moet blind op de producten kunnen vertrouwen. Blue Band Professioneel biedt een range van vier producten, die bestaan uit een combinatie van melk en plantaardig vet. De producten zijn een uitstekend en prijstechnisch interessant alternatief voor traditionele roomproducten.
Classique Gezoet
Blue Band Professioneel Classique Gezoet bevat reeds suiker en is daardoor gebruiksklaar. Het product onderscheidt zich door haar stabiliteit na opkloppen. Ongekoeld behoudt het product na opkloppen twee uur stand, gekoeld langer. Hierdoor is het een perfecte basis voor mousses, desserts en patisserie. Door het hoge, constante opklopvolume betekent het gebruik van Blue Band Professioneel Classique Gezoet tevens een besparing op uw inkoop.
Bestellen per tray van 12 x 1 liter:
134157 € 36,75/stuk
--------------------------------------------------------------------------------
Classique Ongezoet
Blue Band Professioneel Classique Ongezoet (33% vet) is een product op basis van melk en plantaardig vet.
Het bevat de kenmerken van de ‘Blue Band Professioneel Classique Gezoet’ variant en is tevens te gebruiken als slagroom ongezoet.
Bereiding
Blue Band Professioneel Classique Ongezoet werkt kostenbesparend. Voeg 2 dl melk of suikerwater per liter toe, de kwaliteit zal behouden blijven. Het opgeklopte product blijft ongekoeld 2 uur stabiel, gekoeld langer.
Zowel Blue Band Professioneel Classique Ongezoet als alle toegevoegde ingrediënten moeten koud zijn.
Blue Band Professioneel Classique Ongezoet is direct opklopbaar. Toevoegingen als water, vruchtensappen, melk, yoghurt en likeur kunt u gelijk mee kloppen. Dosering: 200 gram voor rozetten en tot 400 gram voor mousses per liter Blue Band Professioneel Classique Ongezoet.
Blue Band Professioneel Classique Ongezoet is uitstekend te gebruiken in warme toepassingen. Het product heeft een snelle binding en geeft een hoog rendement bij inkoken.
Taart groetjes Ellen