Onderwerp: Wat word hier gebruikt? Smeer fondant.
Ik heb dit filmpje gevonden via hier maar mijn vraag is wat word hier op de taart gesmeerd nadat ze klaar is met de stokken in de taart stoppen?
Wat voor een stokken gebruiken jullie?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Wat word hier gebruikt? Smeer fondant.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb dit filmpje gevonden via hier maar mijn vraag is wat word hier op de taart gesmeerd nadat ze klaar is met de stokken in de taart stoppen?
Wat voor een stokken gebruiken jullie?
Ik denk gewoon Botercreme.
Ik gebruik houten dowels die ik bij de praxis haal ze zijn een halve cm dik en een meter lang volgens mij kosten ze iets van 1 euro ofzo.
Ik denk gewoon Botercreme.
Ik gebruik houten dowels die ik bij de praxis haal ze zijn een halve cm dik en een meter lang volgens mij kosten ze iets van 1 euro ofzo.
Het kan ook met Royal Icing
( iets betrouwbaarder als plakmiddel )
Wat gokwerk van mijn kant, maar gezien de amerikaanse tongval van de betreffende dame en de daarbij horende amerikaanse manier van bekleden: buttercream icing (geen botercreme).
Wat gokwerk van mijn kant, maar gezien de amerikaanse tongval van de betreffende dame en de daarbij horende amerikaanse manier van bekleden: buttercream icing (geen botercreme).
Hoezo zou Buttercream icing geen botercreme zijn?
omdat je crisco gebruikt ipv boter? Ja plantaardig vet enzo..maar toch anders
Volgens mij is buttercream botercreme, letterlijk vertaald dan en er zijn nogal wat varianten.
Maar het ziet er nogal.... doorzichtig uit, geen idee wat het kan zijn. Ik denk wel dat er iets op basis van shortening is gebruikt omdat het zo wit is.
Dank je wel voor de praxis tip.
Ik heb ze nu hier in de webshop gekocht. Maar volgende keer ga ik naar de praxis.
Zijn de stokken van de praxis wel geschikt om in je eten te steken?
Zijn de stokken van de praxis wel geschikt om in je eten te steken?
Nee, het beste kan je maiskolfprikker gebruiken.
Biggeltaart schreef:Zijn de stokken van de praxis wel geschikt om in je eten te steken?
Nee, het beste kan je maiskolfprikker gebruiken.
Volgens mij worden de stokken niet op zo'n manier gemaakt dat je ze in voedsel kunt gebruiken. Beter de dowels van de shop, of maiskolfprikkers of zo. Tenminste iets dat wel voor voedsel bedoeld is.
waar haal je die maiskolfprikkers dan???
Bij de Makro of Sligro kan je ze halen.
taartjesdroom schreef:Biggeltaart schreef:Zijn de stokken van de praxis wel geschikt om in je eten te steken?
Nee, het beste kan je maiskolfprikker gebruiken.
Volgens mij worden de stokken niet op zo'n manier gemaakt dat je ze in voedsel kunt gebruiken. Beter de dowels van de shop, of maiskolfprikkers of zo. Tenminste iets dat wel voor voedsel bedoeld is.
Inderdaad. Al hoor ik ook verhalen dat zelfs de houten dowels van Wilton niet geheel voedselveilig zijn. Geen idee... Ik gebruik altijd maiskolfprikkers, ook een stuk goedkoper! Inderdaad Makro, Sligro en Paardekooper. Maar steeds meer taartwinkeltjes verkopen ze ook per 10 of 20 stuks
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Wat word hier gebruikt? Smeer fondant.
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.