1

Onderwerp: Chocolade voor soesentoren

Voor mijn mams haar verjaardagw il ik wat verschillende taartjes maken.. Nu lijkt het mij leuk om een soesentoren te maken.

En dan lichtelijk overgieten met cocolade.
Maar wat kan ik het beste doen?
Gewoon chocolade smelten en erover heen schenken. of ganache maken?
gewone gesmolten choco dat  knappert toch niet zo als het gedroogd is? Heeft ganache dit dan wel??


Iemand suggesties??
bedankt

Enjoy, Life, Laugh and Cake!

Re: Chocolade voor soesentoren

Altijd canache gebruiken.
Als je chocoladecouverture  hiervoor gebruikt valt dit eraf met het snijden.


Dit is een heel goed recept plus de werkwijze
http://www.callebaut.com/nlnl/2612

Als je zondigt zondig dan lekker

3

Re: Chocolade voor soesentoren

Misschien heb je hier ook nog iets aan: http://www.ah.nl/recepten/recept?id=502 … esjestoren

Zondag 14 oktober loop ik 4 Mijl voor de Dierenbescherming afdeling Groningen. Je kan mijn actie steunen via http://www.geef.nl/sharon of http://www.geef.nl/actie/miles-4-animals - Alvast bedankt!