Re: [HOWTO] ganache gieten
De howto staat er weer in. Gelukkig had ik de foto's nog, maar de tekst niet meer. Mocht ik iets gemist hebben, laat me dat dan even weten dan vul ik het nog even aan.
Mijn website: www.cakesenzo.nl
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Sjablonen, Patronen & Howto's » [HOWTO] ganache gieten
De howto staat er weer in. Gelukkig had ik de foto's nog, maar de tekst niet meer. Mocht ik iets gemist hebben, laat me dat dan even weten dan vul ik het nog even aan.
Super jose! Bedankt, echt heel duidelijk uitgelegd.
Groetjes Pauline
Super van je dat je de moeite heb genomen om hem er weer opnieuw te plaatsen!
Ga hem binnenkort proberen.
Groetjes,
Wendy
kan je het ook zonder de zijkanten af te smeren met botercreme? Anders moet ik speciaal botercreme maken om mee af te smeren!
Superduidelijke how-to hoor, bedankt!
Wat ziet dat er heerlijk uit!!
Dit weekend staat zo'n taart in mijn planning!!
Had ik vorige week toch de ganache te dik om het zo mooi te laten vloeien, maar lekker was het wel.
Dit moet ik toch echt eens gaan maken....
gr, Miriam
Handig de zoekfunctie, dit had ik net nodig! Ik ga het over 3 weken uitproberen, bedankt voor de duidelijke uitleg!!!
hoe lang op voorhand kun je deze taart maken met vulling botercreme? En moet je deze in de koelkast bewaren of op kamertemp?
thanks
hmm.. ziet er heerlijk uit! ik ga m zeker ook een keer maken! bedankt voor de how to.
gr Chris.
Oh nyammieee... je (pure chocola) ganache taart ziet er goed uit.
Ik heb dit laatst ook zo gedaan en werkt echt perfect! nog bedankt
Echt super mooi.
Mijn dochter wil al langer een chocolade taart, dus dit gaat hem worden.
Stomme vraag, maar de slagroom is dus gewoon zo'n potje met vloeibare slagroom die je nog op moet kloppen (maar dan niet opgeklopt toch) ?
En voor die chocola, gewoon repen chocola smelten of speciale smeltchocola gebruiken ?
ALvast bedankt
Nog een vraagj:
Ik gebruik altijd moscovisch mix, kan je daar voor de chocolade cake gewoon wat cacao doorheen doen ?
Super how to!! thnx
@Maasje: ik denk dat ze inderdaad gewoon een potje slagroom bedoelen die je dan niet opklopt. Voor chocolade maakt het niet uit, smeltchocolade is handig, maar met gewone chocolade gaat het zeker ook.
Ik ga de Ganache eens proberen, want het ziet er superlekker uit
Maar kan iemand mij vertellen hoelang je bezig bent ermee?
Ik veronderstel dat je je taart eerst wat moet laten afkoelen (half uur?), dan laag één en dan weer afkoelen (kwartier? of langer?) enzovoort.. Is dat een goede schatting of duurt het veel langer?
ganache is toch eigenlijk gewoon chocolade? Maar waarom wordt het dan ganache genoemd?
Kan de taart ook in de vriezer?
Kan de taart gewoon in je koelkast staan of wordt de chocolade dan lelijk?
Thanks.. had ik net nodig!!!
Zwager is van het weekend jarig dus is het nu een mooi kado.
Mijn dank is groot
ik heb de taart gisteren bekleed met ganache. De taart is mooi strak geworden alleen slaat die nadat ik hem in de koelkast heb gezet vlekkerig uit. Hij is niet meer o mooi donker bruin als voordat hij de koelkast in ging. Verder is mijn taart wel hard aan de buitenkant. Ik heb wel de verhouding 300 ml slagroom en 300 gr chocolade gebruikt. weet een van julie wat er fout is gegaan
ganache is toch eigenlijk gewoon chocolade? Maar waarom wordt het dan ganache genoemd?
Kan de taart ook in de vriezer?
nee ganache is chocolade met slagroom
Ik wil graag een taart met een harde buitenkant. Ik heb begrepen dat ganache niet zo hard is als bijvoorbeeld marsepein. Kan ik ook gewone chocolade over de taart gieten? Zondrr slagroom?
Ja kan maar dan moet je m wel tableren anders heb je kans dat t of wit uitslaat of niet uithard
Ja kan maar dan moet je m wel tableren anders heb je kans dat t of wit uitslaat of niet uithard
en wat is tableren? Wat moet ik dan precies doen?
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Sjablonen, Patronen & Howto's » [HOWTO] ganache gieten
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.