1

Onderwerp: dat witte spul???

Hallo!!

Kan iemand mij vertellen wat er in die filmpjes gebruikt wordt om de taart mee af te smeren. Het is heel luchtig zo te zien en spierwit. En heel makkelijk te gebruiken denk ik. En volgens mij wordt het ook nog hard maar dat weet ik niet zeker ( ik zag iemand er met zijn hand over wrijven dus dan zal het wel hard zijn)

Thanks!!

2

Re: dat witte spul???

Misschien botercreme 1:1 of merengue botercreme.
Als je de taart hebt afgesmeerd en in de koeling zet wordt hij mooi hard/stevig doordat de roomboter uithard die in de creme zit!

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois

3

Re: dat witte spul???

Welke filmpjes?

Als het Amerikaanse filmpjes zijn, dan is het waarschijnlijk buttercream die ze maken met crisco, of gewoon klaargemaakt in emmertjes kopen. Het is idd spierwit, gemakkelijk uit te smeren, en het wordt redelijk stijf in de koelkast.
Maar persoonlijk vinden wij het hier hoegenaamd niet lekker  :s

Een dag zonder iets nieuws geleerd te hebben, is een dag niet geleefd!
Brengen jullie ook eens een bezoekje aan mijn blogspot: www.cakechiqueboutique.blogspot.com

Re: dat witte spul???

ja die amerikaanse idd. Hmm ik zal eens proberen die hele taart dik in te smeren en goed te koelen morgen

thansk!!

5

Re: dat witte spul???

deze is zo een hardwordende botercreme
hier staat ook een filmpje over hoe ze het doet.
veel succes :)
http://designmeacake.com/bcrec.html

Re: dat witte spul???

dank je!!!  ik ga het eens proberen