Onderwerp: Ik maak mijn fondant zelf of toch ook maar gaan kopen??
Hallo mede taart makers ,
Ik heb een vraag.. ik ben sinds 2 weken ook aan het taarten bakken geraakt.
Nu heb ik het recept van zelf fondant maken gevonden en daar maak ik mijn taarten mee, maar ik zit met een probleem...
Telkens als ik een taart wil maken blijft het fondant heel brokkerig en best wel droog, ik heb de magnetron ook al gebruikt om de fondant iets zachter te laten worden, ik probeer dan weer een grote lap te maken om mijn taart te bekleden maar ik blijf van die kleine scheurtjes houden in mijn fondant, of de fondant scheurt weer helemaal uit met het optillen of het blijft aan mijn Ikea mat plakken!
Hoe kan dit..? Ik steeds al die taarten voorbij komen die zo mooi egaal zijn...
Kan ik dan toch beter fondant aanschaffen?? Zo ja welk merk raden jullie aan..?
Ik heb zelf een pas van de Makro is die fondant die ze daar kopen ook oke..?
Ik hoop dat jullie tips hebben!!!