Onderwerp: Vulling fruitbiscuit
Welke vulling zou ik het best gebruiken bij een biscuit met vers fruit erbovenop?
En moet ik de taart eerst gewoon afsmeren met boterroom,zoals ik altijd doe?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Vulling fruitbiscuit
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Welke vulling zou ik het best gebruiken bij een biscuit met vers fruit erbovenop?
En moet ik de taart eerst gewoon afsmeren met boterroom,zoals ik altijd doe?
ga je gewoon het vers fruit op de biscuit leggen? of ga je de biscuit bekleden met fondant/marsepein?
Als je vers fruit bovenop legt zou ik niet bekleden met fondant/Marsepein want gaat smelten. Als je niet bekleedt, hoef je het ook niet af te smeren.
Bij vers fruit passen traditioneel gezien slagroom en banketbakkersroom heel goed.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Vulling fruitbiscuit
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.