Onderwerp: 1 pers taartje, glutenvrij
Voor aankomend weekend moet ik voor mijn zusje een taart maken met vullingen van frambozen en banketbakkersroom. Daarnaast moet ik een 1-persoons glutenvrij taartje maken. De bbr maak ik normaal altijd zelf, maar ik heb volgens mij ergens gelezen dat je voor glutenvrij ook die van dr Oetker kunt gebruiken, klopt dat?
Moet heel eerlijk zeggen dat ik me nooit eerder verdiept heb in glutenvrij en dat ik nu door de bomen even het bos niet meer zie.
Ik had gedacht een glutenvrij kapsel te bakken volgens het recept wat ergens op het forum staat. De marsepein is glutenvrij. De bbr kan ik dan van Oetker maken. De botercrème moet denk ik gewoon kunnen? Het zal wel lastig zijn een klein taartje te vullen en bekleden daarom ga ik het vandaag uitproberen. Ik dacht misschien in een IKEA-schaaltje, en dan gewoon een bol taartje er van te maken.
Is er nog iets waar ik om moet denken? Alvast bedankt voor jullie tips.