1

Onderwerp: Biscuit scheurt

Het biscuit scheurt in de oven. Zit het er dan te lang in of staat de ovenstand te hoog?

2

Re: Biscuit scheurt

volgens mij staat je oven dan te hoog ingesteld, daardoor gaan de zijkanten veelste hard en krijg je scheuren.

3

Re: Biscuit scheurt

Oké, het is niet de zijkant maar de bovenkant.

4

Re: Biscuit scheurt

Hallo,

het zal waarschijnlijk door een te hoge temperatuur komen.
ik doe mijn kapsel (24 cm) in een heteluchtoven:
15 min op 150
20 min op 165
20 min op 175

misschien heb je daar wat aan

5

Re: Biscuit scheurt

Ik bak op 150 gr. hete lucht. Constant, zonder ophogen.
Gaat altijd goed  ;) Probeer het ook eens.  :)

Verdwalen in zoetigheid
www.hettaartenbos.nl voor al uw zoete creaties

6

Re: Biscuit scheurt

Boska schreef:

Ik bak op 150 gr. hete lucht. Constant, zonder ophogen.
Gaat altijd goed  ;) Probeer het ook eens.  :)

Bij mij hetzelfde  :Y  Mijn biscuits zijn ook altijd (afkloppen!) recht.