Onderwerp: Biscuit scheurt
Het biscuit scheurt in de oven. Zit het er dan te lang in of staat de ovenstand te hoog?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Biscuit scheurt
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Het biscuit scheurt in de oven. Zit het er dan te lang in of staat de ovenstand te hoog?
volgens mij staat je oven dan te hoog ingesteld, daardoor gaan de zijkanten veelste hard en krijg je scheuren.
Oké, het is niet de zijkant maar de bovenkant.
Hallo,
het zal waarschijnlijk door een te hoge temperatuur komen.
ik doe mijn kapsel (24 cm) in een heteluchtoven:
15 min op 150
20 min op 165
20 min op 175
misschien heb je daar wat aan
Ik bak op 150 gr. hete lucht. Constant, zonder ophogen.
Gaat altijd goed Probeer het ook eens.
Ik bak op 150 gr. hete lucht. Constant, zonder ophogen.
Gaat altijd goedProbeer het ook eens.
Bij mij hetzelfde Mijn biscuits zijn ook altijd (afkloppen!) recht.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Biscuit scheurt
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.