heb even opgezocht op internet:
Dit is kant en klare glazuur die volgens mij niet helemaal hard wordt. Je kunt er cakes en cupcakes mee glazuren. Ik denk dat het vergelijkbaar is met de Wilton Decorating Icing:
http://www.deleukstetaartenshop.nl/icin … p-111.html
Daar kan dus ook gewoon een kleurtje doorheen.
Ik weet niet of de text op je pot dezelfde is als deze
![http://www.duncanhines.com/content/products/product/50/product-box-creamy-home-style-classic-vanilla-frosting.jpg](http://www.duncanhines.com/content/products/product/50/product-box-creamy-home-style-classic-vanilla-frosting.jpg)
maar hier in ieder geval de vertaling...
Notes: Generously frosts two 8" or 9" layers or a 13"x9" cake, brownies or about 36 cupcakes.
Je kan met deze pot makkelijk twee lagen van een 20 of een 22,5 cm cake bekleden of een taart van 22,5x22,5 cm, brownies of ongeveer 36 cupcakes.
Store unopened can at room temperature, not over 90°F.
Bewaar de ongeopende pot op kamertemperatuur en niet warmer dan 32 graden.
Stir room temperature frosting in can before using (cold frosting is difficult to spread).
Roer het glazuur voor gebruik in de pot goed door. Koude glazuur smeert moeilijk.
Cool cake completely. Brush loose crumbs off cake before frosting.
Laat de cake volledig afkoelen en veeg losse kruimels van de cake voordat je gaat glazuren
Cover and refrigerate any remaining frosting for up to 2 weeks.
Sluit het glazuur dat je over hebt goed af en bewaar het maximaal 2 weken in de koelkast.