1

Onderwerp: kersenvlaaivulling en slagroom?

Even een vraagje.
Kan ik blik kersenvlaaivulling met opgeklopte slagroom mengen als vulling?
of moet ik daar nog gelatine bij doen?
Taart wil ik vandaag maken en morgen eten.

2

Re: kersenvlaaivulling en slagroom?

gaat zeker hoor. Hetgeen ook lekker is is gewoon een laag kersenvlaaivulling en dan slagroom er gewoon bovenop smeren dan hoef je het niet te mengen.

Tegen de stroom ingaan is de enige manier om bij de bron te komen

3

Re: kersenvlaaivulling en slagroom?

OH dat is makkelijker... bedankt.
was bang dat het soppig zou worden na 1 nachtje.

4

Re: kersenvlaaivulling en slagroom?

blijft mooi hoor (in de ijskast wel met de slagroom)

Tegen de stroom ingaan is de enige manier om bij de bron te komen

5

Re: kersenvlaaivulling en slagroom?

en dan nog  laag ganache er bij ......... :P ..... heerlukkk

6

Re: kersenvlaaivulling en slagroom?

Ik zou eerlijk gezegd de ene laag vlaaivulling doen en de andere slagroom met klopvast. Wordt het anders niet te hoog zodat het gaat uitzakken?

Tieneke

7

Re: kersenvlaaivulling en slagroom?

vanmiddag net gebruikt. maar dan zwitserse room ipv slagroom. slagroom vind ik zelf niet stevig genoeg.
ene laag vlaaivulling en de volgende laag slagroom en nog een laagje citroenbotercreme.

8

Re: kersenvlaaivulling en slagroom?

Ik heb vlaaivulling met daarop slagroom met klopfix gedaan.
Werkte prima en was erg  :9

Tnx voor de tips