Onderwerp: kersenvlaaivulling en slagroom?
Even een vraagje.
Kan ik blik kersenvlaaivulling met opgeklopte slagroom mengen als vulling?
of moet ik daar nog gelatine bij doen?
Taart wil ik vandaag maken en morgen eten.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » kersenvlaaivulling en slagroom?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Even een vraagje.
Kan ik blik kersenvlaaivulling met opgeklopte slagroom mengen als vulling?
of moet ik daar nog gelatine bij doen?
Taart wil ik vandaag maken en morgen eten.
gaat zeker hoor. Hetgeen ook lekker is is gewoon een laag kersenvlaaivulling en dan slagroom er gewoon bovenop smeren dan hoef je het niet te mengen.
OH dat is makkelijker... bedankt.
was bang dat het soppig zou worden na 1 nachtje.
blijft mooi hoor (in de ijskast wel met de slagroom)
en dan nog laag ganache er bij ......... ..... heerlukkk
Ik zou eerlijk gezegd de ene laag vlaaivulling doen en de andere slagroom met klopvast. Wordt het anders niet te hoog zodat het gaat uitzakken?
Tieneke
vanmiddag net gebruikt. maar dan zwitserse room ipv slagroom. slagroom vind ik zelf niet stevig genoeg.
ene laag vlaaivulling en de volgende laag slagroom en nog een laagje citroenbotercreme.
Ik heb vlaaivulling met daarop slagroom met klopfix gedaan.
Werkte prima en was erg
Tnx voor de tips
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » kersenvlaaivulling en slagroom?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.