Onderwerp: ** ButterVanilla frosting**
Na een beetje uitproberen en proeven eindelijk heerlijke buttervanilla frosting gemaakt....echt je blijft ervan eten
Benodigdheden:
200 gram witte bastard suiker
225 gram boter
9 eetlepels melk
9 theelepels puur vanille extract (het allerbeste en het allerlekkerst is Madagascar pure vanilla extract van Wilton)
400 gram gezeefde suikerbakkers poeder
Hoe ga je te werk:
Doe de witte bastard suiker samen met de roomboter in een steelpan met een dikke bodem
laat dit samen smelten tot het begint te koken.
Als het kookt haal je de pan van het vuur en voegt de 9 eetlepels melk en 9 theelepels vanille extract toe goed doorroeren.
Laat het mengsel voor een half uur rustig en afkoelen.
Mix hierna de gezeefde suikerbakkerspoeder door het mengsel totdat alles goed gemengd is.
Smaakt heerlijk op cup cakes of als vulling!
Dit recept is ook uitermate geschikt om cake pops te maken
Voor het spuiten van toeven kan je iets meer suikerbakkerspoeder gebruiken en dan spuit deze frosting prachtige toeven!
Voor te kleuren Wilton icing collors of sugarflair 
Vraagje, als je de suikerbakkerspoeder erdoorheen gaat mengen, doe je dat dan met een mixer? En zo ja, hoe lang moet ik het dan mixen?

misschien wat zoet, ik denk dat ik er volgende keer wat minder vanille extract in doe, maar errug lekker! Ik heb wel de poedersuiker gezeefd voordat ik 'm door het mengel heb gemixed