1 Laatst bewerkt door helga Vanstraelen (18-02-2012 17:49)

Onderwerp: prinsessen: Doornroosje, Assepoester en Belle

http://www.mijnalbum.be/Foto-U8YZSVL7-D.jpg

http://www.mijnalbum.be/Foto-XAOBDOTC-D.jpg

http://www.mijnalbum.be/Foto-UJNVGXXA-D.jpg

http://www.mijnalbum.be/Foto-GKQSTW7F-D.jpg

http://www.mijnalbum.be/Foto-KS4XQJ3Y-D.jpg

http://www.mijnalbum.be/Foto-T6VMPFOO-D.jpg

http://www.mijnalbum.be/Foto-CILHNYB4-D.jpg

Om het rijtje af te maken. een Sneeuwwitje voor mijn dochtertje.

http://www.mijnalbum.be/Foto-GETZSSAV-D.jpg

Zoete groetjes
Helga

2

Re: prinsessen: Doornroosje, Assepoester en Belle

ze zijn mooi geworden!

groetjes Anneliek

3

Re: prinsessen: Doornroosje, Assepoester en Belle

leuk gedaan  :thumb:

4

Re: prinsessen: Doornroosje, Assepoester en Belle

heel mooi hoor.. :thumb:

5

Re: prinsessen: Doornroosje, Assepoester en Belle

wat een mooie taarten parade!Vind zelf assepoester erg leuk geworden, maar zijn allemaal super mooi.


Mag ik je een tip vragen??? ik moet binnenkort voor mijn nichtje een mooie barbietaart maken.Toen ik dat laatste ging oefenen gleed de marsepein weg op de pop, hoe voorkom ik dat???

bedankt vast!

gr patty

6

Re: prinsessen: Doornroosje, Assepoester en Belle

leuk gedaan :thumb:

Re: prinsessen: Doornroosje, Assepoester en Belle

patty79 schreef:

wat een mooie taarten parade!Vind zelf assepoester erg leuk geworden, maar zijn allemaal super mooi.


Mag ik je een tip vragen??? ik moet binnenkort voor mijn nichtje een mooie barbietaart maken.Toen ik dat laatste ging oefenen gleed de marsepein weg op de pop, hoe voorkom ik dat???

bedankt vast!

gr patty

Je kan boterroom gebruiken om de cake af te smeren, maar ik gebruik liever zwarte of witte ganache. Die stijft mooi strak op zodat je er nadien goed mee kan werken. Ik gebruik wel rolfondant. Ik weet niet of dat in dit geval verschil uitmaakt.

Zoete groetjes
Helga

8

Re: prinsessen: Doornroosje, Assepoester en Belle

mooi gedaan allemaal.

Tegen de stroom ingaan is de enige manier om bij de bron te komen

Re: prinsessen: Doornroosje, Assepoester en Belle

Heel mooi!!!!

10

Re: prinsessen: Doornroosje, Assepoester en Belle

bedankt!

11

Re: prinsessen: Doornroosje, Assepoester en Belle

Leuk zeg!

12

Re: prinsessen: Doornroosje, Assepoester en Belle

Mag ik vragen hoe je de plooien in de jurk van belle hebt grmaakt? Super!!!

13

Re: prinsessen: Doornroosje, Assepoester en Belle

Mag ik vragen hoe je de plooien in de jurk van belle hebt grmaakt? Super!!!

Re: prinsessen: Doornroosje, Assepoester en Belle

Ik heb eerst mijn cake in 8 delen verdeeld om er voor te zorgen dat alle delen gelijk waren.
Dan heb ik kleine lapjes suiker uitgerold en steeds 3 plooien erin gemaakt. Deze heb ik dan van onder naar boven op de cake geplakt.
Op 1 deel (1/8 van de rok) zijn ongeveer 24 plooitjes dus zijn dat 8 lapjes suikerpasta.
De zijkanten sneed ik af op de lijn van de rok en dan duwde ik deze wat in om een boller effect te krijgen.
Veel meer werk dan dat ik op het begin gedacht had.
Maar het resultaat was er wel, dank je.

Zoete groetjes
Helga

15

Re: prinsessen: Doornroosje, Assepoester en Belle

Prachtige prinsessen!

"Life begins where your comfortzone ends."