Onderwerp: aardbeien - slagroom vulling?
hoe ga ik dit aanpakken?
slagroom opkloppen met klopfix
en dan aardbeienjam er door heen spatelen of vlaaifruit ?
wat zouden jullie doen?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » aardbeien - slagroom vulling?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hoe ga ik dit aanpakken?
slagroom opkloppen met klopfix
en dan aardbeienjam er door heen spatelen of vlaaifruit ?
wat zouden jullie doen?
slagroom opkloppen zonder klopfix (vind ik persoonlijk lekkerder), als je goede slagroom neemt hoef je geen klopfix te gebruiken.
ofwel de jam dan door de slagroom doen ofwel een laag jam op je biscuit smeren en daar dan direct slagroom op.
Als je de slagroom zoet met geleisuiker wordt het denk ik ook wel steviger. Is maar een theorie maar nu ik het zo schrijf vind ik het eigenlijk wel een goed idee. Heb nog genoeg slagroom in voorraad dus misschien ga ik het dit weekeind zelf ook een keer uitproberen.
Gr,
John
oke en wat is volgens jullie goede slagroom?
Ik mix de slagroom (bekertje 250ml) wel eens met een paar lepels aardbeienjam. Het is erg lekker en wordt mooi dik en dat blijft t ook. Je hebt dan geen klopfix nodig!
Goede slagroom bevat 40 % vet. dan is hij veel voller van smaak en kan steviger opgeklopt worden.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » aardbeien - slagroom vulling?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.