1

Onderwerp: aardbeien - slagroom vulling?

hoe ga ik dit aanpakken?

slagroom opkloppen met klopfix
en dan aardbeienjam er door heen spatelen of vlaaifruit ?

wat zouden jullie doen?

2

Re: aardbeien - slagroom vulling?

slagroom opkloppen zonder klopfix (vind ik persoonlijk lekkerder), als je goede slagroom neemt hoef je geen klopfix te gebruiken.
ofwel de jam dan door de slagroom doen ofwel een laag jam op je biscuit smeren en daar dan direct slagroom op.

Tegen de stroom ingaan is de enige manier om bij de bron te komen

3

Re: aardbeien - slagroom vulling?

Als je de slagroom zoet met geleisuiker wordt het denk ik ook wel steviger. Is maar een theorie maar nu ik het zo schrijf vind ik het eigenlijk wel een goed idee. Heb nog genoeg slagroom in voorraad dus misschien ga ik het dit weekeind zelf ook een keer uitproberen.

Gr,
John

Oordeel niet over mensen voordat je ze goed kent, de waarheid zou je nog kunnen verbazen.

Re: aardbeien - slagroom vulling?

oke en wat is volgens jullie goede slagroom?

Re: aardbeien - slagroom vulling?

Ik mix de slagroom (bekertje 250ml) wel eens met een paar lepels aardbeienjam. Het is erg lekker en wordt mooi dik en dat blijft t ook. Je hebt dan geen klopfix nodig!

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

6

Re: aardbeien - slagroom vulling?

Goede slagroom bevat 40 % vet. dan is hij veel voller van smaak en kan steviger opgeklopt worden.