Onderwerp: Bisuit bakken en zagen...
Hoi!
Ik heb nu al een aantal keer een biscuit gebakken, maar op de een of andere manier krijg ik niet de juiste vorm om er dan vervolgens een strakke taart van te kunnen maken. Die van mij zijn altijd een cm of 5 goed en dan zit er een randje en vervlgens een bolling erop. Heb al geprobeerd na het bakken er wat gewicht op te leggen zodat de bolling afplat, maar dan blijf ik met het probleem zitten dat als ik de taart ga bekleden er aan de onderkant gewoon ruimte vrij blijft (de afgeplatte bolling) en dat zorgt ervoor dat ik de marsepein dus niet strak kan laten aansluiten: erg jammer...Wat doe ik verkeerd?
Ook heb ik een taartzaag, maar ik kom gewoon niet door de biscuit heen om een begin te maken. Ik snij nu eerst een begin met mes en maak dat dan af met de taartzaag, maar ik zou denken dat dat niet zo zou hoeven of ligt het aan mij en doe ik iets verkeerd?
groetjes sheep...