Onderwerp: gelijkmatig uitrollen
hoe doen jullie dat nou, iets gelijkmatig uitrollen
deeg of fondant ??
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » gelijkmatig uitrollen
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hoe doen jullie dat nou, iets gelijkmatig uitrollen
deeg of fondant ??
ik maak een bal en die duw ik iets plat. dan begin ik in het midden en rol naar de buitenrand. naar buiten toe is met kracht, terug is zonder kracht. je lap iedere keer een kwartslag draaien.
En tussendoor een keer met je hand eroverheen wrijven zodat je voelt waar het nog dikker is.
Ik hoop dat het een beetje duidelijk is?
Koop een Wilton roller en gebruik deze: http://www.deleukstetaartenshop.nl/gere … -2946.html
Dan gaat het geheid goed.
En verder: oefening baart kunst, dus gewoon veel, heel veel taarten bakken...
wie doet wit wel es met 2 houtjes of latjes?
wie dingetjes van wilton had ik al gezien, maar die passen alleen op die 50 cm roller van wilton, toch? of zijn die een beetje elastisch?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » gelijkmatig uitrollen
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.