1

Onderwerp: gelijkmatig uitrollen

hoe doen jullie dat nou, iets gelijkmatig uitrollen
deeg of fondant ??

2

Re: gelijkmatig uitrollen

ik maak een bal en die duw ik iets plat. dan begin ik in het midden en rol naar de buitenrand. naar buiten toe is met kracht, terug is zonder kracht. je lap iedere keer een kwartslag draaien.
En tussendoor een keer met je hand eroverheen wrijven zodat je voelt waar het nog dikker is.
Ik hoop dat het een beetje duidelijk is?

het hart neemt waar wat het oog niet kan zien. ( www.taartdesign.nl)

3

Re: gelijkmatig uitrollen

Koop een Wilton roller en gebruik deze: http://www.deleukstetaartenshop.nl/gere … -2946.html
Dan gaat het geheid goed.
En verder: oefening baart kunst, dus gewoon veel, heel veel taarten bakken...  :D  ;)

Dat is toch een TAART waard!

4

Re: gelijkmatig uitrollen

wie doet wit wel es met 2 houtjes of latjes?

wie dingetjes van wilton had ik al gezien, maar die passen alleen op die 50 cm roller van wilton, toch? of zijn die een beetje elastisch?