Onderwerp: Smaakje toevoegen aan glazuur?
Ik ben sinds kort bezig met bakken en heb het Hummingbird boek gekocht. Heerlijk!! In dit boek staan 3 soorten glazuur in (vanille, chocolade en roomkaas). Ik vroeg me af of je bij de vanille glazuur ook een ander soort smaakje kunt toevoegen, in dit geval, i.p.v. vanille-extract. Zo ja, welke? In de webshop zijn veel verschillende soorten smaakstoffen verkrijgbaar: LorAnn Bakvaste Emulsie (betekent dit dat je die tijdens het maken van het beslag kan toevoegen?), LorAnn Geconcentreerde Emulsie, LorAnn Natuurlijke Smaakstof, Patidess Smaakstof, Wilton Extract...
En/of kan ik een basisrecept voor eiwitglazuur maken en hier een smaakstof aan toevoegen?
En dan nog één andere vraag:
Kun je suikerbakkerspoeder toevoegen i.p.v. gewone poedersuiker? Hier is al een vraag over geweest, maar ik kon er niet echt uithalen of je het nu kunt vervangen door suikerbakkerspoeder.